Horizontal Blinds Wateringen

Zonnerij.nl

Adres
's-Gravenzandseweg 3
Plaats
2291 PE Wateringen

Informatie

Zonnerij.nl is gevestigd op 's-Gravenzandseweg 3 . Het volgende wordt aangeboden: Horizontal Blinds In Wateringen zijn er 5 andere Horizontal Blinds. Een overzicht is hier te vinden.

Beoordelingen

9 Beoordelingen, in gemiddeld 5 Stars

Dhr R. Job schreef op 29-10-2014

tevreden

Zipscreen op maat laten maken, en zelf gemonteerd. Kreeg netjes bevestigingsmateriaal gratis mee. We waren goedkoop uit en netjes geholpen in de showroom. Ik raad dit bedrijf graag aan.

Zwinkels schreef op 22-02-2014

zonwering

Na vele zonweringen bekeken te hebben, had venvo het mooiste product van stevig materiaal. Erg mooie doeken van kleur waar je uit kunt kiezen,ze zijn erg klantvriendelijk. En mooie overzichtelijke showroom!

Mr Hupje schreef op 09-08-2013

Goed Advies, zeer tevreden

Ik heb een screen Quality van 300 cm breed zelf gemonteerd en hij is inderdaad goed stormvast. De ritsgeleiding zorgt dat ie er niet uit kan waaien. Hangt mooi vlak en was de goedkoopste die ik kon vinden. Helemaal tevreden met het advies van Venvo!

Zwinkels schreef op 13-05-2012

Zeer tevreden

We zijn aan het google en komen deze beoordelingssite tegen. Willen even een goed woordje doen voor Venvo. Heel de familie al jaren klant bij Venvo. Dit jaar rolluiken laten monteren. Super! Tevens wordt je goed geholpen en is de aftersaling zeer goed. Ga zo door!

Gabriella Dal Zotto, IJssalon Florencia schreef op 06-02-2012

Zeer Tevreden

Zowel privé als zakelijk zeer goede ervaring met dit bedrijf. Altijd behulpzaam als er iets met spoed moet gebeuren en zeer professioneel. Ook geven zij een goed en vakkundig advies. Wij zullen zeker weer hier bestellen bij onze volgende aanbesteding.

mevr ter laak schreef op 19-01-2012

venvo

Beste mensen, ik zat op internet te kijken en kwam op deze site terecht en daar wil ik een goed woordje doe voor venvo heb al10 jaar de zonwering en rolluiken bij hun vandaan en ze blijven goed werken en als er wat mis mee is komen ze gelijk om het te repareren. super bedrijf aardig personeel ook ..ik zal in de toekomst blijven bij jullei gr mevr ter laak

anonym schreef op 18-01-2012

complimenten

Beste mensen! Onlangs producten gekocht! Zeer goed materiaal! En erg mooi, vriendelijke monteurs! Well done ! Jullie mogen van mij de top zijn ! Groeten

anoniem schreef op 15-11-2011

goeie zaak

Erge goeie zaak! Zeer vriendelijk goeie uitleg mooie spullen complimenten!

sanne schreef op 15-11-2011

goeie zaak!!

Erg mooie zaak! Zeer klantvriendelijk ze helpen je zeer goed en voor super mooie zonweringen! Ben er trots op! Ga zo door !

Categorieën

Horizontal Blinds

Kaart 's-Gravenzandseweg 3